Alla inlägg den 25 februari 2013

Av Lee - 25 februari 2013 14:33

Nu har jag tillsammans med Behandlingsenheten lagt upp en ny plan. Det blir vikt kontroll en gång i veckan men hemifrån å samtalskontakt i sammband med den. Han är fortfarande inskriven på Behandlingsenheten. Dom vill inte släppa honom ännu. Vi ska på ett läkarbesök på BUP den 12/3 å den läkaren jobbar på enheten men är på BUP i Enköping oxå vissa dagar. Peeerfekt!! Det blir en ordentlig utredning ang ADHD OchTourette (även om T.S diagnosen redan är solklar) å sist men inte minst OCD (den är oxå solklar)
Jag är så fantastiskt GLAAAD över att detta är i rullning. Yeees!
Vi har oxå bestämt att vi ska gå fortsättnings "kursen" i dessa Diagnoser. Yeees!!
Å vet ni vad! HAN ÄTER SOM HAN SKA NU!!!! Såååå glaaaad!!!

Nu vet jag att många av er kanske tycker att det låter heeelt stöört att jag är så glad. . Meeen så här är det: Jag har aldrig blundat för barnens problematik, jag tycker inte dessa är skammliga, jag skulle aldrig skämmas över mina barns problematik!! Jag har ju själv problematik å diagnoser å jag Skämms inte för dom. Jag har gjort det men det var när jag inte visste vad det var som felade.Men visst finns det hinder, å jobbiga saker att bita i som tex andra människors dömande!
Å ju tidigare man ser att det finns en problematik desstå bättre är det. Då kan dom få dom bästa förutsättningarna!! Jag är Galet stolt över mina barn, dom är inte ouppfostrade, dom har empati, dom är kärleksfulla, dom är väldigt inteligenta.. Dom har bara mera extra impulser som gör att dom inte riktigt kan styra över Tex, Tics, svårt att sitta stilla, pilla på saker, ritualer, senoriska mm Men Trulle har lärt sig att "kontrollera" sina Tics till en viss mån å den koden knäckre han själv. Han kan gå iväg å Ticka av sig.. Men det finns massor att jobba med, det kommer ständigt nya saker, nya Tics, nya hinder att övervinna å lära känna. Trulle är inte heller fullt utredd ännu den rullar på men blev fördröjd pga detta med Pyret men snart är den igång igen . Men så kan det vara, våra dagar rullar ändå på å allt är äntligen under kontroll!!
Såå nu pustar vi ut å laddar om! :-D

Av Lee - 25 februari 2013 10:34



Det är med vemod jag skriver detta och har igentligen liite svårt att förstå själv varför jag sitter med datorn i mitt knä just nu. Men eftersom jag är en kännslo människa och behöver få ur mig saker på en gång, jag kan lixåm inte vänta.. Det måååste ut bara!

Ni väljer ju faktiskt själva om ni vill läsa eller inte, så det är upp till er.


Jag har många människor att Tacka, många människor att vara tacksam för att jag har mött igenom livet och det är nog inte slut ännu.

Jag känner inte lika ofta Tacksamhetsskuld! Det har jag fått jobbat bort, terpiat bort inte allt men den största biten. Men Kan fortfarande falla i tacksamhetsskuldens käftar men inte så långt ner som förut.


Man ska aldrig leva i skuld, lättare sagt än gjort eller hur? Om ni tänker efter så har ni någonstanns en sådan "skuld" tanke.. Läskigt va? Jaaa faktiskt..


 Tacksamhet för Åsa på Rikskvinnocenter i Uppsala! Som har slitit med mig i många år och fått upp mig på ytan igen!!


Jag har lyckan att ha mina vänner i mitt liv. En vän kommer alltid betyda mer på ett speciellt sätt och henne kommer jag Aldrig att vara utan i mitt liv. Vi kan kalla henne för "Lilo" Hade det inte varit för hennes otroliga reaktionsförmåga och insiktsfullhet så hade jag kanske inte varit här. Hon räddade mig ifån ett skräcksenario!! Det hon gjorde kan jag känna tacksamhetsskuld till men på ett possitivt sätt. Alla människor har en skyddande ängel och min heter Lilo!! Älskar dig såå mycket älskade vän!! Du är min Hjältinna!!


Tacksamhet till min Pappa och hans fru som fanns vid min sida, torkade mina tårar, höll mig i min hand när R-dagen va. Tacksamhet oxå till Barnens pappa som oxå fanns som ett stort stöd!


 Tacksamhet till Lennart på Akademiska sjukhustet! Han rädda de våran yngsta sons liv!! Efter fyra andningsstopp på en vecka så hade vi lyckan att han jobbade det passet när vi kom in på akuten i fullfart för fjärde. Då var pyret bara 15 dagar.. Lennart kom på med en gång vad det var som felade!


Tacksamhet till Läkarna i Finnland som räddade Trulle vid sitt extrema astma anfall när han var 2 år!!


Tacksamhet till AkutPsyk, BUP, Behandlingsenheten!!!!


Tacksamhet till Trulles lärare i skolan!!


Skulle kunna fortsätta i evighet med min Tacksamhet.. Till mina vänner och till er som finns i vårat liv så vill jag bara säga TACK TACK TACK..

Jag har varje dag att vara Tacksam för att få uppleva. Det finns alltid något att vara tacksam för hur jävla hårt det än känns ibland så finns det faktiskt det.


Jag älskar livet, Jag älskar Mina Fantastiska underbara  Barn, VI lever, vi är inte allvarligt sjuka, vi har mat på bordet, vi har tak över huvudet, Vi har många fantastiska människor omkring oss. Vad mer kan man begära?!!


Om ni tänker efter så har ni såå mycket att vara tacksamma för...

 



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards