Direktlänk till inlägg 11 april 2015

Möte i skolan igår mm..

Av Lee - 11 april 2015 15:28

Skrev en status på Fb igår morse.. Kan ta den som en inledning på detta inlägg..

"Sitter å pickar med pennan på mitt tomma block.. Sidan är tom.. Detta brukar vanligtvis inte vara något problem å fylla med bläck..
Min hjärna är lika tom som sidan..
Satt igår kväll oxå, men det går inte..
Jag får inte fart på hjärnan! Fook! Möte kl 10:15 i Pyrets skola med rektorer å lärare, resursen!
Igentligen behövs det inget bläck på sidorna.. Jag kan mina killar utan & innan! Jag vet vad skolan behöver göra för att Pyret ska kunna gå i skolan på samma villkor som alla andra barn!!
Men jag har ALDRIG varit så här oförberedd & det är en läskig & ovanlig känsla som inte är bekväm någonstans! Jag är rädd att jag ska glömma bort & säga vissa saker som är skit viktiga!!
Lägger undan pennan, viker ihop blocket, lägger ner det i min väska & Zippar på lite kaffet.. Tar en micro paus, andas, tittar ut genom fönstret i hopp om att min egen blockering ska släppa! Jävla piss ADHD!! Idag är medaljens baksida jävligt dum & jobbig"!!

Det va som ni förstår ett nytt möte på Pyrets skola igår..Till & börja med så mådde jag total piss igår, ångest from hell!! Men jag lyckades genomföra mötet som var att backa bandet i mina ögon.

Jag vet att man behöver prova ut nya strategier hela tiden, se nya vägar.. Meen det går bara att göra EN FÖRÄNDRING I TAGET! Å det är ju ett måste att Pyret är med på tåget annars är all möda lika med noll! Jag får samma känsla vid varje möte & den är: "vad är det dom inte förstod sist? Varför lyssnar dom inte på mig?"

Så det hamnar givetvis i mitt knä att plantera dessa strategier hos Pyret, dock en i taget & inte allt på en gång som en av dom tyckte!

Så imorgon så får vi ha en liten familje överläggning jag, Pyret & hans underbara storebror Trulle.
Det som är underbart i allt detta är ju att Trulle vet utan å innan hur han & jag jobbat med honom själv å det är till en jätte stor hjälp. Dom funkar i princip likadant men dom är givetvis två egna individer & allt är inte lika.. Men i just detta med skol situationen så är dom extremt lika.
Fortsättning följer givetvis å jag ska bli bättre på att uppdatera Bloggen..

Snart kommer mina underbara Diamanter hem igen. Dom fick lite hastigt åka till sin pappa igår em/kväll.. Det tog total stopp för mig & kroppen slog bak ut! Men nu har jag fått vilat upp mig, ( sovit i typ 12 timmar i sträck ) återhämtat lite grann så det känns bättre nu.. Så Lördags Myys Deluxe blir det här hemma kväll!

Hörrni, va rädda om er & era nära å kära! Löööve Boombing så mycket ni bara kan!

Puss & kram på er finisar!

 
 
Ingen bild

❤️

23 maj 2015 23:17

Blir så galet ledsen när jag läser sånt här.. Önskar att alla föräldrar som behöver gå igenom nåt sånt här träffar erfaren personal! Tyvärr är det för lätt att bli resurs .. Jag brinner för resurs yrket och jobbat när barn med olika diagnoser sen 2006 och önskar alla är lika erfarna och har tips råd och stöd att ge er föräldrar! Ta hand om er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lee - 10 januari 2017 15:29

16-09-30 va visst det sista inlägget på denna blogg så det är väl på tiden att det kommer ett här oxå.. Ska försöka kort sammanfatta tiden som varit.. Jag va sjukskriven med Pyr i 14 veckor för att vara med honom på heltid i skolan.. För att han skul...

Av Lee - 30 september 2016 15:58


Jahaja... Så FlippFloppKnasteKnas.. Vill tänka så mycket men min hjärna orkar inte.. Det är fan skrattretande när vissa frågar "hur kan du va så trött som inte jobbar just nu?!" Ha ha ha ha!! Kan bara skratta åt er inkompetens för jag vägrar st...

Av Lee - 24 september 2016 16:23


2005 VS 2016 Det finns så mycket jag skulle vilja spotta ur mig just nu om hur liten bit på vägen skolans värld har utvecklats i både kunskap & förståelse inom NPF Diagnoserna ADHD, Tourette & OCD! Det är chockerande & skrämmande hur...

Av Lee - 11 maj 2016 21:29


Samtal 1 kl 10:30: "A har ont i magen, han orkar inte jobba, han orkar inte gå ut på rast. Hörde nått om en ny medicin?!" Svaret från mig: Okey, jag förklarade för morgon personalen att han från idag är insatt på Intuniv igen! Samma medicin som vi n...

Av Lee - 6 april 2016 09:25


Va hemma med Pyret igår.. Lyckades stress eliminera hans lilla kropp bra.. Va på en långpromenad i vårvärmen.. Shoppade lite smått i en butik som vi diggar stenhårt & där är det ett lugn & vi kan bara vara & det är underbar personal där.. Fattad...

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards