Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013

Akut Tandläkarbesök!!

Av Lee - 29 oktober 2013 19:06

Faan säger jag bara! Vad man är dum ibland! Jag bet av en lagning för över ett år sen. Den satt mellan 2 två tänder. Tror ni att jag gick till Tandläkaren på en gång?! NOPPE det gjorde jag inte!! Jag har en sjuklig skräck för Tandläkare! Kan nätt å jämnt gå med barnen in på deras kontroller utan att svimma.
Jag har svimmat i den där stolen själv flertal gånger.

Nu var läget så att jag har gått med en satans Tandvärk i en vecka i tronom att det ska bli bra! Helt knasig tanke eftersom det inte blir det! Idag så va värken på MAX! Från Helvetet rättare sagt. Gick ändå plikttroget till jobbet. Där mina kollegor inte alls gillade min värk! Å efter en psykologisk övertalning så ringde jag Tandläkaren direkt när dom öppnade nu imorse. Fick en Akut tid idag kl 15:00. Var tvungen (eller blev hem skickad) att gå hem från jobbet! Det gick inte längre.

Men Panikångesten fullt pågående går jag med tunga steg lagom till kl 15:00 Vatten flaska med iskallt vatten i handen, det är det ändå som hjälpte mot värken!
Väl där så gick jag tveksamt in på mottagningen. Masade mig till disken där Miss Reklam smile sitter med ett brett leende. Å får fram vad jag heter mellan gurglandet av vatten. Hon säger -"Aha, just det är du som är så rädd" Jaa, får jag fram, men jag kan inte prata!

Sätter mig på en stol å svetten rinner! Miss brett leende kommer fram å frågar hur jag mår! Jag svarar -" Åt helvete" (inte väl valda ord men jag hade ont!)
Hon visar in mig på ett rum å kallar på Tandläkaren som ska "plåga" mig.

Mr vitt brett leende kommer in å ska ställa en miljon frågor å säger -" hmm, ser här att du inte tycker om oss" dock med en skämtsam ton men i detta läge så är jag inte så laddad för skämt! För mig ärmdetta det värsta man kan göra.
Jag sjunker ner i tandläkarstolen å känner hur det fortfarande rinner om mig!
Vi börjar med en Röntgen såklart å jag har sååå ONT så jag kan inte bita ordentligt, men jag lyckas till slut iallafall.

Han tittar lite bekymmrat på mig när jag halv sitter upp å spottar ut mitt vatten om vart annat. Han säger -" Eftersom det bara är iskallt vatten som får ner din tandvärk så betyder det att bedövningen inte kommer att ta som den ska! Å hur vill du göra?"

Men hur faan ska jag veta det?!?! Jag har ONT Å FÅ BARA BORT DET!!! Tänker jag, men det jag får ur mig är: Men för faan, ge mig bedövning så jag kan höra vad du säger!!!

Oki, han ger mig bedövningssprutan å sen fortsatte vi samtalet.

"Din tand är död!" Säger han! Jaha! Säger jag, Men ta bort pisset då!
Men det tyckte han var en dum idé. Tanden sitter i underkäken, typ i mitten å den behöver jag (tydligen) 3 bedövningssprutor till å tanden är provisoriskt lagad! Vi snackar Rotfyllning!!!

Så nu är jag 1600:- fattigare å behöver tebax för denna är bara en provisorisk lagning. Men skit samma bara jag slipper denna värk från HELVETET!

Så innan jag är klar så är jag uppe i en fantastikt hög penning siffra. Men skit samma, vad har jag för val?! Jag vägrar, vägrar ha sån smärta igen! När denna tand är klar så blir det en hel renovering av min mun!
Jag svimmade inte denna gång men jag tror att Tandsköterskan har ont i sin hand! Jag är faktiskt ganska stark i nyporna! Å höll henne krampaktigt i handen! Hahaha! Stakarn!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, är helt slut! Puss på er å va rädda om er mun för den är en Guld gruva för Miss & Mr vita breda leenden!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lee - 10 januari 2017 15:29

16-09-30 va visst det sista inlägget på denna blogg så det är väl på tiden att det kommer ett här oxå.. Ska försöka kort sammanfatta tiden som varit.. Jag va sjukskriven med Pyr i 14 veckor för att vara med honom på heltid i skolan.. För att han skul...

Av Lee - 30 september 2016 15:58


Jahaja... Så FlippFloppKnasteKnas.. Vill tänka så mycket men min hjärna orkar inte.. Det är fan skrattretande när vissa frågar "hur kan du va så trött som inte jobbar just nu?!" Ha ha ha ha!! Kan bara skratta åt er inkompetens för jag vägrar st...

Av Lee - 24 september 2016 16:23


2005 VS 2016 Det finns så mycket jag skulle vilja spotta ur mig just nu om hur liten bit på vägen skolans värld har utvecklats i både kunskap & förståelse inom NPF Diagnoserna ADHD, Tourette & OCD! Det är chockerande & skrämmande hur...

Av Lee - 11 maj 2016 21:29


Samtal 1 kl 10:30: "A har ont i magen, han orkar inte jobba, han orkar inte gå ut på rast. Hörde nått om en ny medicin?!" Svaret från mig: Okey, jag förklarade för morgon personalen att han från idag är insatt på Intuniv igen! Samma medicin som vi n...

Av Lee - 6 april 2016 09:25


Va hemma med Pyret igår.. Lyckades stress eliminera hans lilla kropp bra.. Va på en långpromenad i vårvärmen.. Shoppade lite smått i en butik som vi diggar stenhårt & där är det ett lugn & vi kan bara vara & det är underbar personal där.. Fattad...

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards