Direktlänk till inlägg 2 oktober 2013

Det finns dagar å det finns DAGAR!!

Av Lee - 2 oktober 2013 20:34

Det finns dagar å det finns det DAGAR!! Fyy faan säger jag bara! Gnäller sällan men Shit!!

KAOS morgonför Pyret! Med allt ni kan tänka er! Prova hela garderoben, fel på allt! Fel frukost, fel frukt hemma, fel på mössa, jacka ALLT!! Katastrof vid lämningen på fritids oxå! Faaan!
Haft en bra dag på jobbet, tack å lov för många goa skratt!
Sen var det dax för hämtning på fritids! Katastrof nr 2! Ett utbrott på mig för att jag kom för tidigt! Fast jag vet varför det blir så, så är det sjukt jobbig med en SKRIKANDE kille på skolgården i ett raseri utbrott! Ett raseri utbrott pga av att allt släpper när jag kommer! Meen så galet jobbigt ändå. Det gör så ont i Mamma hjärtat för då vet jag att dagen har varit Katastrof för honom, igen!
Jag kollar av med personalen så har lite dålig koll på vad exakt som hänt under skoltid. Går in å hämtar Pyrets väska å säger hej då å bara går där ifrån. Går över skolgården med en galen 6:åring skrikandes långt efter mig. Men tillslut är han ikapp mig å bryter ihop gråtandes! Å Pyret berättar vad som hänt!
I samma veva som jag står i detta så ringer Trulle å berättar att han glömt böckerna i skolan å är på väg upp med bussen för att hämta dom. Kemi Prov i morgon. Innan vi lägger på så säger Trulle, jo du mamma! Jag kom ibråk med **** idag!! (En lärare)

Där står jag bakom skolan med Pyret helt hysterisk å jag känner att allt bara rasar! Jag orkar inte mer snart!! Faaan!

Vi går hem för att det är lite bråttom med middag, hungriga killar å Pyret har dans idag oxå! Kommer hem å Tittar runt i köket, ett berg med disk å typ halva frukosten framme! Faaan!
Det blev soppa till middag! Jag orkade inte mer än så.

När jag står å kokar soppa så ringer Pyrets lärare! 30 minuters samtal med henne! Hinner bara lägga på så ringer Trulles lärare! 20 minuters samtal med honom!
Hinner bara lägga på samtidigt som soppan är klar för länge sen å hungriga killar! Då ringer Eva-Lena från behandlingsenheten! Hinner bara svara å tårarna sprutar! Allt jag får fram till henne är: Hjälp mig för jag orkar inte! Ställer fram maten å killarna får äta utan mig. Inte alls ulltimat å det händer typ aldrig för vi äter alltid tillsammans. Men inte idag! Det var ett bra samtal med E-L som vanligt å dom ska ta över Pyret helt! Så vi bara har ett ställe att åka till. Skööönt! Å där får vi hjälp det vet vi ju!
Det är så här att BUP tycker inte att dom har tillräckligt med kunskap när det gäller Pyret. Han är för liten mm. Å problematiken är stor å på behandlingsenheten är dom specialister.

Killarna har ätit klart när jag kommer tebax till köket å jag sätter mig ner för att få lite i magen jag oxå.
Iväg till dansen! Å just då så ligger min egen impulskontroll på - NOLL å tålamodet oxå. Sitter i dans lokalen å några mammor kommer in. Å jag säger bara herre guud vilka människor! Jag dömmer sällan andra, jag brukar inte bry mig helt enkelt. Men idag, Woow, kabang, aboohoo!

Jaja, det finns folk till allt!!

Nu sitter jag äntligen i soffan. Har förhört Trulle på Kemin å det gick As bra, han är så duktig!!

Ni som inte känner mig kanske får en uppfattning att jag klagar å gnäller över killarna?! Men så är det inte! Jag höjer dom till skyarna, jag över öser dom med kärlek, jag finns alltid där för dom, stöttar dom alltid! Älskar dom mest av allt på denna Planet!! Men idag tog det stop! Energin tog slut helt! Inte på dom utan över situationen vi befinner oss i just nu! Men det är en jävla tur att energi depåerna fylls på snabbt igen!
Älskar er mina Underbara killar!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lee - 10 januari 2017 15:29

16-09-30 va visst det sista inlägget på denna blogg så det är väl på tiden att det kommer ett här oxå.. Ska försöka kort sammanfatta tiden som varit.. Jag va sjukskriven med Pyr i 14 veckor för att vara med honom på heltid i skolan.. För att han skul...

Av Lee - 30 september 2016 15:58


Jahaja... Så FlippFloppKnasteKnas.. Vill tänka så mycket men min hjärna orkar inte.. Det är fan skrattretande när vissa frågar "hur kan du va så trött som inte jobbar just nu?!" Ha ha ha ha!! Kan bara skratta åt er inkompetens för jag vägrar st...

Av Lee - 24 september 2016 16:23


2005 VS 2016 Det finns så mycket jag skulle vilja spotta ur mig just nu om hur liten bit på vägen skolans värld har utvecklats i både kunskap & förståelse inom NPF Diagnoserna ADHD, Tourette & OCD! Det är chockerande & skrämmande hur...

Av Lee - 11 maj 2016 21:29


Samtal 1 kl 10:30: "A har ont i magen, han orkar inte jobba, han orkar inte gå ut på rast. Hörde nått om en ny medicin?!" Svaret från mig: Okey, jag förklarade för morgon personalen att han från idag är insatt på Intuniv igen! Samma medicin som vi n...

Av Lee - 6 april 2016 09:25


Va hemma med Pyret igår.. Lyckades stress eliminera hans lilla kropp bra.. Va på en långpromenad i vårvärmen.. Shoppade lite smått i en butik som vi diggar stenhårt & där är det ett lugn & vi kan bara vara & det är underbar personal där.. Fattad...

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards