Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av Lee - 11 augusti 2013 12:47

Faan, Faan! Jaa, jag är en smula uppgiven! Men jag har förstått att det inte går att förändra andra människor å man kan inte göra något åt hur dom vill ha det. Är ingen Dun unge direkt! Men en kännsla som tex -Utnyttjad eller Underkastad den är INTE skön att känna!! Jaja, nog om detta. Har lärt mig ännu en gång att Homosapiens är märkliga varelser! Tänker inte svartmåla någon på nått vis för så funkar inte jag. Men jag är mänsklig med kännslor å jag saknar massor! Sen vet jag att min egen ADHD ställer till det massor!

Åter till det som min blogg igentligen handlar om.
I Torsdags så började jag/vi Medicinera Trulle för hans ADHD. Med en skräck blandad spänning. Han är ju 15 år & är helt med på detta. Allt är under kontrollerade omständigheter givetvis. Meen my gadd vad jag har varit emot detta. Tycker inte det är ok att proppa mina killar med Medikament! Men med mycket efter forskning å samtal med BUP teamet så har jag tänkt om. Om det är så att det påverkar Trulle positivt, så är det värt ett försök. Denna unga kille är så otroligt målmedveten, han vet vad han vill söka in till gymnasiet å det har han varit i 1 år. Kämpar å sliter hund för att nå dit! ! Så kan detta Preparat hjälpa honom att få mer focus, bättre koncentration, mindre agg utbrott, mindre störd av omgivningen mm så varför inte?! Meen! Det finns biverkningar som med all medicin. Men nu är vi iallafall på G. Å funkar det inte så slutar 'vi" ..

Hade en diskution ang medicinering på Pyret ( ADHD) oxå men jag vill först å främst se om Anpassning i skolan hjälper till innan det är dax att sätta in medicin på honom oxå. Vi ska få hjälp av Habiliterings teamet oxå. Så jag tror på det faktiskt. Vill först prova anpassning först!!

Jaa, detta var nog allt för denna gång.. Men tänk på gott folk att var ALLTID ärliga mot varandra! Att bli LJUGEN för gör ONT! Så va rädda om dom som vill ha er i deras liv! En dag i taget! Å va inte rädda för komunikation för det är såå mycket lättare då! Kraam på er!

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards