Alla inlägg den 9 februari 2015

Av Lee - 9 februari 2015 19:18

Jag vill börja med att tacka alla som läser min blogg. Alla kommentarer betyder massor. Jag har denna blogg dels för att bara få ha ett andningshål men oxå för att ge & få tips idéer mm. Det behöver vi som har & lever med Npf 24:7. Så tack! Åhå, ja det går bra att dela den.

Okeeey! Jag har ju som bekant "bott" i skolan 3 dagar igen förra veckan. Jag lyckades eliminera Pyrets tics från 100% till 5% Han var lugn & jobbade på jätte bra på lektionerna. Jag bröt honom innan det blev affekt.

Nu har han varit en dag själv i skolan, idag. Å hans tics är tebax, noll impulskontroll, stört lektionerna, skrikigt & inte lyssnat alls!!!

När jag kom så satt han med sin lärare i ett rum brevid klassrummet. Han sprang ut till mig å slängde sig i armarna på mig!!

Vi gick tillsammans in i rummet till läraren & jag förstod givetvis på en gång vad som hänt & hur dagen varit!! KAOS!!!!

FAAAAN!! Han blir ledsen & gråter! Han säger att han "aldrig med kommer att vara i skolan utan mig för att det inte fungerar då"! (Hans egna ord)

Älskade lilla barn!!

Vi har ett litet samtal & läraren berättar att Pyret haft en jobbig dag! Jooo tack, jag ser & märker det!
Jag berättar att vi ska till BUP på torsdag på medicin uppföljninig bl.a
Jag säger att jag får ta med papper som skolan fyller då & då.

Visst det är ju skit bra med dessa statistiska papper men va faan hjälper det mitt barn just nu??? Ingenting!

Tänkte ta mig ett samtal med rektorn på Onsdag vare sig han har tid eller inte! Jag vill höra deras ord & vad dom har att "erbjuda" oss innan BUP. Jag vet redan svaren! Är ju lixåm inte första samtalet med rektorerna på skolan!!

Svaren lyder i stil med: " Har du fumderat på en dos höjning?, det finns inga pengar, resurser. Neeej, detta kommer inte gå igenom" ! blablablaaa!!

Hoppa å skit säger jag bara! Jag ger mig faan inte! Spelar ingen roll! Mitt barn behöver INTE högre medicin dos!! Mitt barn behöver en vuxen vid sin sida 07:00/08:15 - 15:00 PUNKT!!
Mitt barn har samma rättigheter till allt som alla andra! PUNKT!!!

Sliter håret av mig, gråter en skvätt när han somnat, försöker vara glad & positiv!!

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards