Alla inlägg den 11 april 2015

Av Lee - 11 april 2015 15:28

Skrev en status på Fb igår morse.. Kan ta den som en inledning på detta inlägg..

"Sitter å pickar med pennan på mitt tomma block.. Sidan är tom.. Detta brukar vanligtvis inte vara något problem å fylla med bläck..
Min hjärna är lika tom som sidan..
Satt igår kväll oxå, men det går inte..
Jag får inte fart på hjärnan! Fook! Möte kl 10:15 i Pyrets skola med rektorer å lärare, resursen!
Igentligen behövs det inget bläck på sidorna.. Jag kan mina killar utan & innan! Jag vet vad skolan behöver göra för att Pyret ska kunna gå i skolan på samma villkor som alla andra barn!!
Men jag har ALDRIG varit så här oförberedd & det är en läskig & ovanlig känsla som inte är bekväm någonstans! Jag är rädd att jag ska glömma bort & säga vissa saker som är skit viktiga!!
Lägger undan pennan, viker ihop blocket, lägger ner det i min väska & Zippar på lite kaffet.. Tar en micro paus, andas, tittar ut genom fönstret i hopp om att min egen blockering ska släppa! Jävla piss ADHD!! Idag är medaljens baksida jävligt dum & jobbig"!!

Det va som ni förstår ett nytt möte på Pyrets skola igår..Till & börja med så mådde jag total piss igår, ångest from hell!! Men jag lyckades genomföra mötet som var att backa bandet i mina ögon.

Jag vet att man behöver prova ut nya strategier hela tiden, se nya vägar.. Meen det går bara att göra EN FÖRÄNDRING I TAGET! Å det är ju ett måste att Pyret är med på tåget annars är all möda lika med noll! Jag får samma känsla vid varje möte & den är: "vad är det dom inte förstod sist? Varför lyssnar dom inte på mig?"

Så det hamnar givetvis i mitt knä att plantera dessa strategier hos Pyret, dock en i taget & inte allt på en gång som en av dom tyckte!

Så imorgon så får vi ha en liten familje överläggning jag, Pyret & hans underbara storebror Trulle.
Det som är underbart i allt detta är ju att Trulle vet utan å innan hur han & jag jobbat med honom själv å det är till en jätte stor hjälp. Dom funkar i princip likadant men dom är givetvis två egna individer & allt är inte lika.. Men i just detta med skol situationen så är dom extremt lika.
Fortsättning följer givetvis å jag ska bli bättre på att uppdatera Bloggen..

Snart kommer mina underbara Diamanter hem igen. Dom fick lite hastigt åka till sin pappa igår em/kväll.. Det tog total stopp för mig & kroppen slog bak ut! Men nu har jag fått vilat upp mig, ( sovit i typ 12 timmar i sträck ) återhämtat lite grann så det känns bättre nu.. Så Lördags Myys Deluxe blir det här hemma kväll!

Hörrni, va rädda om er & era nära å kära! Löööve Boombing så mycket ni bara kan!

Puss & kram på er finisar!

Presentation


Hej på er å Varmt välkommna till Familjen Kaos! En smått gaaalen liten familj med full fart framåt ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga ni så svarar jag :)


Ovido - Quiz & Flashcards